Servicii de inchiriere IT

Dispunem de un stoc permanent de produse IT care acopera toata gama din domeniu si care pot fi inchiriate pe perioade scurte ( 1 zi la 60 de zile ) sau pe termen lung (2 - 12 luni). Succesul unui eveniment va depinde si de functionarea ireprosabila a echipamentelor, de aceea firma noastra va poate sustine printr-o echipa de tehnicieni ce va vor asista pe tot parcursul evenimentului. 

Avantaje client la inchirierea pe termen lung ( 2-12 luni ):

 • In cazul închirierii plata chiriei este deductibila total;
 • Bonitatea financiara a firmei nu este afectata deloc in cazul închirierii, echipamentul ramâne în gestiunea Madd Electronics si nu apare in bilantul clientului;
 • Rata (chiria) in Euro este constanta pe durata contractului astfel incat se pot planifica costurile pe o perioada îndelungata .
 • Setul de acte necesar pentru luarea unei decizii este minimal;
 • Economisirea capitalului firmei;
 • Eliberarea liniei de credit la banca si astfel imbunatatirea lichiditatii firmei;
 • Comisionul de administrare se plateste o singura data, la semnarea contractului;
 • Infrastructura IT dimensionata conform nevoilor si cerintelor firmei;
 • Livrare si instalare rapida a echipamentelor;
 • Consultanta si suport tehnic disponibil gratuit;
 • Posibilitatea de schimbare/upgrade a echipamentelor;
 • Posibilitatea de cumparare dupa expirarea perioadei de inchiriere la pret de lista cu minim 20% discount

Conditii inchiriere pe termen lung: valoare minima pe contract: 1000 Euro fara TVA; perioada de inchiriere > 6 luni; asigurarea produselor 3% din valoare; comision administrare 5% din valoare ( se plateste o singura data la semnarea contractului ). Valabil doar pentru persoane juridice si fizice autorizate.

Desi, la prima vedere, costurile de inchiriere echipamente IT par mai mari, cumulate in timp, dovedesc faptul ca aceasta metoda este mult mai utila, deoarece, odata cu inchirierea echipamentului, sunt puse la dispozitie o serii de servicii adiacente. Mai mult decat atat, avantajele serviciului de inchiriere echipamente IT, versus cumpararea acestora, implica: cheltuieli deductibile, planificarea financiara a acestora, facturarea periodica, prevenirea uzurii morale a echipamentelor, respectiv reinnoirea acestora la fiecare doi ani. Per ansamblu, inchirierea este vazuta drept o alternativa mai accesibila si mai flexibila, fata de cumpararea suportului tehnic, astfel ca si companiile mari recurg la aceasta solutie, in special societatile straine. In plus, pretul echipamentelor si serviciilor scade constant, astfel incat o companie trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte de a se decide daca va investi in infrastructura IT sau o va inchiria.

Inchiriere pe termen scurt ( 1 zi la 60 de zile )

 

Inchiriere laptop1-3 zile4-10 zile11-30 zile>31 zile
Inchiriere laptop, livrare cu licenta Windows 7 Profesional inclusa, suport gratuit inclus la cerere de catre echipa tehnica 7euro/zi

5euro/zi

4euro/zi 3euro/zi

 


Discount volum: se acorda 25% discount pentru minim 10 laptopuri inchiriate si 50% pentru minim 20 inchiriate! 

 

Inchiriere sistem complet DELL, HP ( TFT + sistem PC)1-3 zile4-10 zile11-30 zile> 31 zile

Inchiriere sistem pc, livrare cu licenta windows 7 inclusa, suport gratuit inclus la cerere de catre echipa tehnica 

5 euro/zi 4 euro/zi 2.5 euro/zi 1.5 euro/zi

 

 Discount volum: se acorda 25% discount pentru minim 10 sisteme inchiriate si 50% pentru minim 20 inchiriate! 

 

Nota * Se va achita o garantie pentru fiecare produs inchiriat, garantie ce se va returna la sfarsitul contractului !

Putem instala la cererea clientului pachetul Microsoft Office licentiat pe fiecare produs pentru numai 40 EURO / produs in cazul in care doriti in mod expres acest pachet !

Pentru alte tipuri de echipamente si pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Se poate inchiria aproape orice echipament disponibil in oferta noastra dar preturile pot diferi in functie de caracteristicile lui speciale fata de echipamentele standard de mai sus .

La inchirierea pe termen scurt nu se percepe taxa de gestionare, asigurare produs, etc. In schimb produsele sunt facturate la valoarea lor de lista, suma care se plateste integral urmand ca la returnarea produsului sa se procedeze la  stornare factura. Valabil atat pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice .